Uniform

Alle verkenners dragen hetzelfde uniform, zo stralen we samen een eenheid uit. Hieronder zie je een overzicht met alle onderdelen van het uniform. Het grootste deel van het uniform is bij de leiding te koop. Wanneer dit niet het geval is, is een link naar een online webshop toegevoegd waar het item te bestellen is. Onze truien zijn zowel bij de leiding te koop als bij Jansen sport in Bergen op Zoom.

Tok

Tok

€39,-
Tok overtrek

Tok overtrek

€8,50
Dolfijnen Pet

Dolfijnen Pet

€9,95
Tok lint

Tok lint

€2,40
Groepsdas

Groepsdas

€7,60
Fluitenkoord

Fluitenkoord

€2,-
Lange broek

Lange broek

€24,99
Trui

Trui

€37,-
Korte broek

Korte broek

€15,- / €12,50
Riem

Riem

€22,-
Dasring

Dasring

€0,-
Wit t-shirt

Wit t-shirt

Blauwe sokken

Blauwe sokken

Bovenstaande prijzen zijn overgenomen van websites, deze kunnen afwijken van de daadwerkelijke prijs.

Reddingsvest

In het kader van veiligheid verplichten we onze verkenners ten alle tijden een reddingsvest bij te hebben. Zodat, mocht er een situatie zijn waarin het veiliger is een reddingvest te dragen, iedereen een goed reddingvest aan kan. De reddingsvesten zijn bij de leiding te koop voor €53,-, ook zijn deze elders verkrijgbaar. In het winterseizoen houden we een jaarlijke keuring voor de reddingvesten, zodat deze officieël goedgekeurd zijn. Mocht er iets met het reddingsvest zijn worden hiervoor kosten voor ingebracht.
Mocht het reddingsvest opblazen, moet het patroon worden vervangen. Deze zijn door de leiding te vervangen, een nieuw patroon is €20,-.