Sponsorkliks

Heeft ooit willen bijdragen aan onze vereniging zonder dat het u iets extra kost? Nu kan dat met Sponsorkliks!

Wat is Sponsorkliks?

Sponsorkliks is een fantastische manier voor ons om extra inkomsten te genereren, simpelweg door online shopping. Wanneer u online winkelt, kunt u dit doen via onze link. Via deze link kom je bij een groot aantal webwinkels – van mode en elektronica tot vakanties en boodschappen. Als u vervolgens een aankoop doet, ontvangt onze organisatie een percentage van het aankoopbedrag. En het mooiste? Het kost u helemaal niets extra!

Hoe werkt Sponsorkliks?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie gaat naar ons. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van een webwinken, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert de webwinkel een commissie uit aan SponsorKliks en profiteren wij hier direct van!

Wat heb ik aan Sponsorkliks?

Via Sponsorkliks sponsort u ons via een aankoop die u al ging doen. De bedragen op de websites waar u iets kan bestellen blijven hetzelfde, alleen wordt nu een deel van het aankoopbedrag aan ons overgemaakt. Zo heeft u uw nieuwe aankoop én sponsort u GRATIS uw favoriete club!

Hoe gebruik ik Sponsorkliks?

Via onze link komt u op onze Sponsorkliks pagina terecht. Hier zit u een overzicht van verschillende websites waar u kunt bestellen en wij een commissie van krijgen. Wanneer u op een van de websites klikt wordt u doorverwezen naar de webshop. Wanneer u dan iets besteld wordt een deel van het aankoopbedrag aan onze groep gesponsord!

Natuurlijk denkt u niet bij iedere aankoop eraan om onze groep te sponsoren. Of weet u niet dat een webshop meedoet. Om deze reden is het mogelijk een browserextensie te installeren, dan wordt u herrinert dat het mogelijk is om onze club te sponsoren en hoeft u niet de webshop opniew op te zoeken via Sponsorkliks.
Ga naar onze Sponsorkliks pagina

Hoe werkt de Sponsorkliks Browser extentie?

Bij een aantal webshops zal er een pop up verschijnen die u een keuze laat maken of u uw sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra uw kiest voor "Ja, ik sponsor gratis" wordt u doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag aan ons gehonoreerd worden.

De popup wordt niet bij alle winkels getoond. Sponsorkliks heeft de mogelijkheid gemaakt om een aantal van de meest gebruikte winkels te selecteren in de extensie, zodra u deze aanvinkt, worden deze in de bladwijzerbalk van uw browser opgenomen. Zodra u een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klikt u op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel. U hoeft dus niet eerst naar SponsorKliks.

Hetzelfde gebeurt als u kiest voor de optie "Nieuw venster met commissie". Elke keer als u een nieuw venster opent dan ziet u de totale commissie van ons en de logo's van de belangrijkste shops. Als u op een logo klikt wordt de code van zeeverkennersgroep Karel Doorman automatisch toegevoegd dus weet SponsorKliks dat de commissie van uw aankoop naar ons toe moet gaan.

Via de onderstaande knop kunt u de browser extentie voor Google Chrome en Microsoft Edge installeren.
Installeer browser extentie

Is Sponsorkliks anoniem?

Tuurlijk! Als zeeverkennersgroep Karel Doorman vinden we privacy belangrijk. Noch zeeverkennersgroep Karel Doorman, noch Sponsorkliks houdt bij wie welke aankoop doet. Enkel wordt via Sponsorkliks bijgehouden voor welk bedrag op welke site en via welke vereniging er besteld is. Dit is noodzakelijk om het juiste bedrag aan een vereniging over te maken.

Meer vragen?

Neem dan contact met ons op. We proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden.