Rederscollege

Het Rederscollege is het fonds van de groep. Het Rederscollege bestaat uit oud-leden, kennisen, opa's, oma's, bedrijven en buitenstaanders die de club een warm hart toedragen.

drie vletten van onze Scouting varen op het Zoommeer tijdens Opening Vaarseizoen in Bergen op Zoom

Wat doen we met het fonds?

Het fonds maakt het voor de club mogelijk om nieuwe materialen aan te schaffen die we met andere inkomsten niet kunnen bekostigen. Zo hebben we meerdere vletten aan kunnen schaffen dankzij het fonds, een begeleidingsboot en wordt het clubhuis er deels van onderhouden. Ook maakt het fonds het mogelijk de contributie laag te houden. Ondanks de inflatie en dalende subsities vanuit de gemeente. Als groep willen we de club toegankelijk mogelijk houden voor de jeugd uit de regio. Financiën moeten geen reden zijn om geen lid te kunnen worden.

Redersdag

Om onze reders te bedanken organiseren we in het voorjaar een Redersdag. Deze dag staat in het teken van "de Reder". Onder het genot van een hapje en een drankje kijken we terug op wat we dankzij de reders en sponsoren hebben kunnen doen en kunnen gaan doen. Ook is het mogelijk een rondje mee te varen op een van onze begeleidingsboten, vletten of kan je meedoen aan een roeiwedstrijdje. Op deze dag worden alle reders uitgenodigd om langs te komen, daarnaast worden ook alle ouders en verkenners uitgenodigd.

bezoekers doen een drankje op de redersdag, op de achtergrond zijn de vletten te zienverkenners zitten op een rijtje op een bankje te praten op de Redersdagverschillende boten varen met bezoekers door de Bergse Theodorus haven

Reder worden

De Reders kunnen in principe iedereen zijn, die de groep een warm hart toedragen. Als reder bepaalt u zelf hoeveel u de groep financieel wilt ondersteunen, dit kan al vanaf €2,50 per maand. Maar u kunt er ook voor kiezen jaarlijks een bedrag over te maken.

Op een andere manier bijdragen

Om de club een handje te helpen hoeft u natuurlijk geen reder te zijn. Alle hulp is welkom!

Eenmalig een bijdrage leveren

Wilt u de club financieël een steuntje in de rug geven, maar hoeft u geen reder te worden? Dan kunt u er ook voor kiezen eenmalig een bedrag naar club overmaken.

Gratis een bijdrage leveren

Heeft ooit willen bijdragen aan onze vereniging zonder dat het u iets extra kost? Nu kan dat met Sponsorkliks! Alle informatie over Sponsorkliks vindt u op de Sponsorkliks-pagina.

Vele handen maken licht werk

Als club zijn we niet alleen afhankelijk van de financiën, maar ook van de mensen binnen de club. Mocht u willen helpen bij het onderhouden van het clubhuis, kunt u lassen of heeft u andere kwaliteiten? Neem dan vooral contact met ons op!

Sponsoren

Mocht u een bedrijf hebben kunt u de club op verschillende manieren helpen en niet alleen op een finaciële manier. Voor het mogelijk maken van verschillende activiteiten zijn we afhankelijk van verschillende bedrijven, denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van de boten naar de landelijke zeilwedstrijden. Neem gerust een kijkje naar hoe onze sponsoren ons helpen.