Wat is Rabo ClubSupport?

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom inversteert de Rabobank in clubs en verenigingen. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Aan de hand van de stemmen ondersteund de Rabobank de clubs met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.

Over ons

Bij de zeeverkenners krijg je volledig de vrijheid. Als verkenner zit je samen op een boot en leer je op een natuurlijke en leuke manier alles over zeilen en roeien, ook leer je de regels op het water. Je behaalt hier zelfs officiële CWO diploma's voor! Zo kan je verder doorgroeien binnen de club, misschien heb je op een dag zelf de leiding op een boot of mag je meedoen aan een echte zeilwedstrijd. Met de club zijn we de afgelopen 3 jaar Nederlands Kampioen geworden!

Ons doel

Als vereniging beschikken we over een vloot vletten en begeleidingsboten om de activiteiten mogelijk te maken en veilig het water op te kunnen. Maar aan het onderhouden van een vloot hangt een prijskaartje, die de afgelopen jaren is gestegen. We willen de prijs niet doorrekenen naar de leden, om de watersport toegankelijk te houden voor iedereen. Daarom vragen we om een bijdrage, zodat iedereen veilig kan genieten van de watersport!

Stem via Rabo ClubSupport
Rabobank ClubSupport poster