Kalender

Komende Activiteiten

Jun.
1

Regionale zeilwedstrijden Yerseke

Welke bak is het snelste in de Zeeuwse regio? Wie wint het felbegeerde startbewijs voor het Nederlands Kampioenschap Lelievlet Zeilen (27- 29 september) en is klaar om de titel te verdedigen van vorig jaar? Zaterdag 1 juni is de dag om je, samen met je bak, te bewijzen en om te latenzien dat jij de beste bent van Zeeland.

Jun.
15

Laatste KD-cup wedstrijden baksklasse

geen omschrijving opgegeven

Jun.
30

KD-CUP

Wie is de beste zeiler van de Karel Doorman? Wie strijkt er ditjaar met de eer? Op zondag 30 juni is de KD - cup finale, de verkenners hebben gedurende het zomerseizoen meerdere wedstrijden gevaren om zich te kwalificeren voor deze dag. De beste 3 jongens bakken zullen het vandaag opnemen tegen de beste 3 meisjes bakken. Heeft jouw bak de kwalificaties doorstaan? Houdt deze dag dan vrij in je agenda, maar je bent natuurlijk altijdvrij om de andere bakken aan te moedigen!

Jul.
6
Jul.
12

Zomerkamp Dolfijnen

geen omschrijving opgegeven

Jul.
6
Jul.
16

Zomerkamp ZVM + ZVJ

geen omschrijving opgegeven

Vooruit kijken

Scheepsvaartbericht

Ieder seizoen worden de komende activiteiten gedeeld met de ouders van onze leden. Hierin staat per activiteit omschreven wat de activiteit precies inhoudt en waarmee rekening mee gehouden dient te worden. Heeft u geen Scheepsvaartbericht ontvangen? Neem dan contact op met de speltak.

Jaarlijkse Activiteiten

Ieder jaar hebben we ongeveer dezelfde activiteiten gepland staan voor de speltakken. Benieuwd wat voor activiteiten er door het jaar heen worden georganiseerd? Bekijk dan de pagina van de betreffende speltak.