Kalender

Komende Activiteiten

Jun.
10

De dolfijnen zeilen mee met de ZVJ

Mee met de ZVJ - vandaag zullen de jongensdolfijnen lekker meezeilen met de jongens van de ZVJ. Op deze manier leren ze elkaar wat beter kennen en kunnen de dolfijnen zien hoe een normale troepdag bij de jongens eraan toe gaat.

Jul.
1

Regionale Zeilwedstrijden

Welke bak is het snelste in de Zeeuwse regio? Wie wint het felbegeerde startbewijs voor het Nederlands Kampioenschap Lelievlet Zeilen (23- 24 september) en is klaar om de titel te verdedigen van vorig jaar? Zaterdag 1 juli is de dag om je, samen met je bak, te bewijzen en om te latenzien dat jij de beste bent van Zeeland.

Jul.
9

KD-CUP finale

undefined

Jul.
15
Jul.
26

Zomerkamp

Op zaterdag 15 juli zullen wij vroeg vertrekken. Om vervolgensde volgende 10 dagen te genieten van het vaargebied, de activiteiten de gezelligheid en hopelijk ook het weer! Het thema en het programma blijven voorlopig nog een geheim. Het belooft, zoals elk jaar, een top kamp te worden! De voorbereidingen zijn al in volle gang en wij hebben er al zin in! Opvrijdagavond 14 juli moeten de spullen die niet mee aan boord gaan ingeleverd worden op het clubhuis, deze zullen meegaan in de vrachtwagen.

Vooruit kijken

Scheepsvaartbericht

Ieder seizoen worden de komende activiteiten gedeeld met de ouders van onze leden. Hierin staat per activiteit omschreven wat de activiteit precies inhoudt en waarmee rekening mee gehouden dient te worden. Heeft u geen Scheepsvaartbericht ontvangen? Neem dan contact op met de speltak.

Jaarlijkse Activiteiten

Ieder jaar hebben we ongeveer dezelfde activiteiten gepland staan voor de speltakken. Benieuwd wat voor activiteiten er door het jaar heen worden georganiseerd? Bekijk dan de pagina van de betreffende speltak.