Kalender

Komende Activiteiten

Dec.
16

Berentocht

Ook dit jaar zal er weer een berentocht plaatsvinden, we gaanweer keihard bikkelen om puzzels op tenlossen met als doel het eindpunt tevinden. Waar dit zal plaatsvinden blijft geheim, maar de berenstafnzal weer een leuke locatie uitzoeken! De locatie van de slaapplek wordt aan heteinde van de tochtnnaar de ouders gestuurd.

Dec.
17

Kerstviering

Traditiegetrouw zal de zondag na de berentocht weer de kerstviering zijn. Tijdens deze viering zullen wenmet zijn allen terugkijken om een mooi zeeverkennersjaar, zullen we gaan kijken wat de toekomst tenbrengen heeft en niet te vergeten de jaarfilm!

Vooruit kijken

Scheepsvaartbericht

Ieder seizoen worden de komende activiteiten gedeeld met de ouders van onze leden. Hierin staat per activiteit omschreven wat de activiteit precies inhoudt en waarmee rekening mee gehouden dient te worden. Heeft u geen Scheepsvaartbericht ontvangen? Neem dan contact op met de speltak.

Jaarlijkse Activiteiten

Ieder jaar hebben we ongeveer dezelfde activiteiten gepland staan voor de speltakken. Benieuwd wat voor activiteiten er door het jaar heen worden georganiseerd? Bekijk dan de pagina van de betreffende speltak.