Financiën

Om alle activiteiten te kunnen organiseren en boten te onderhouden vragen wij aan onze deelnemers contributie te betalen. In onderstaand overzicht zijn de kosten weergeven.

Tarieven Verkenners

ActiviteitDatum incasso*Prijs
Contributie26e van iedere maand€20,-
ZeWaka26 april€40,-
Zomerkamp26 mei en 26 juni€140,-
Reddend zwemmen26 oktober€50,-
Berentocht26 oktober€7,50
*Datum kan enkele dagen afwijken

Tarieven Dolfijnen

ActiviteitDatum incasso*Prijs
Contributie26e van iedere maand€20,-
Pinksterkamp26 april€35,-
Zomerkamp26 mei en 26 juni€100,-
Reddend zwemmen26 oktober€50,-
*Datum kan enkele dagen afwijken

Automatisch incasso

Om de betalingen zo goed mogelijk te kunnen bijhouden, maken we gebruik van automatische incasso. Bij het moment van inschrijven wordt dit direct verwerkt. Bij achterstand in de contributie wordt er €2,50 aanmaningskosten in rekening gebracht.

Achterstand

Als door toedoen van een lid de contributie niet kan worden geïnd, kan bij een achterstand van 4 maanden het lidmaatschap eenzijdig door ons worden opgezegd.

Terugboeken

Als je het niet eens bent met een afschrijving kunt je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag hier ook naar de voorwaarden. Stuur tevens een email naar [email protected] met de reden van de terugboeking.

Inschrijven

Voor inschrijving rekenen we €30,-, dit dient pas betaald te worden als u zich echt inschrijft bij de club. We rekenen dit bedrag voor de kosten gedurende uw carriere bij de zeeverkenners. Denk bijvoorbeeld aan insignes en diploma's.

Afmelden

Het afmelden als lid kan uitsluitend schriftelijk of per email worden gemeld aan de ledenadministratie . Vul ook het afmeldingsformulier in. Opzegging dient minimaal één maand van tevoren plaats te vinden.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de leiding of de ledenadministratie.